Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Uw Groene Vakwinkel

Uw Groene Vakwinkel groeit snel als inkooporganisatie. In plaats van een strikte franchise, vormen ze een gemeenschap van 187 actieve ondernemers die vastbesloten zijn om hun onafhankelijkheid te behouden. Desondanks erkennen ze de voordelen van samenwerking, en eigenzinnigheid is wellicht het kenmerk dat deze aangesloten ondernemers het meest delen.

Het streven als organisatie is om winkels optimaal te laten functioneren. Zonder verplichtingen staan ze klaar om waar nodig ondersteuning te bieden, variërend van automatisering en winkeluitstraling tot folders, webshops en websites – alles waar een ondernemer behoefte aan heeft.

Dankzij het groeiende aantal deelnemers kunnen ze aantrekkelijke voorwaarden bij tal van contractleveranciers garanderen. Hierdoor bent u verzekerd van de beste inkoopprijzen zonder individueel met leveranciers te hoeven onderhandelen. Voor elk assortiment bieden ze twee contractleveranciers, waarbij u op vrijwillige basis uw producten kunt inkopen.

De deelnemers voeren wisselende assortimenten Doe-Het-Zelf, Tuin en Dier in hun winkels. De winkels bieden de consument alles op het gebied van Doe-het-zelf, denk aan merken als Talen Tools, GARDENA en WOLF-Garten. Ook zijn deze ondernemers veelvuldig specialist op het gebied van zonwering en houtwanden. Er is ook een groep met een assortiment gericht op Tuin en Park, waarbij winkels onder andere grasmachines en elektromotoren repareren/verkopen, naast een steeds aantrekkelijker wordende winkel.

De Vakwinkel-module is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid en is specifiek gericht op bouwmarkten en Doe-Het-Zelf-zaken. Zij bieden hiervoor een strakker logo en uiteraard een op maat gemaakte uitstraling.

Bekijk hieronder de openingstijden per vestiging.