Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Digesloten
  • Wo09:45 - 17:00
  • Do09:45 - 17:00
  • Vr09:45 - 17:00
  • Za09:30 - 16:00
  • Zogesloten
  • BIJ VORST PERIODEN GESLOTEN
Het Plantenpark

Het Plantenpark
(2) recensies

Logo Het Plantenpark
  • Free Parking

Recensies Het Plantenpark

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

H.Deckers 26-05-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Een tuincentrum met grote variatie aan vaste planten en bomen. Vakkundig personeel met veel deskundigheid.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ronnie Bloks 16-03-2014

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

We hebben hier enkele Jaspanse esdoorn(s) gekocht voor ons zelf en voor vrienden en die doen het zeer goed en we werden goed geholpen door uitstekende personeel die wist waar ze over praten hadden er echt verstand van en we komen vaak terug want we weten daar worden we goed geholpen en krijgt goede info over de verzorging van de gekochte planten. Goede tuincentrum in de regio Helmond/Deurne.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Het Plantenpark?

Meer over Het Plantenpark

Het Plantenpark is een tuincentrum dat u kunt vinden op in DEURNE, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Het Plantenpark is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in DEURNE? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Het Plantenpark draaien: +31493311691. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Het Plantenpark is gemiddeld met een 4.7 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!