Tuincentrumeindhoven.nl

(0 recensies)
Openingstijden Tuincentrumeindhoven.nl, een tuincentrum in
Naar webwinkel

Tuincentrum Eindhoven is een webshop én tuincentrum in één! Wilt u online planten bestellen of online woonaccessoires kopen? Dan bent u bij de webshop Tuincentrumeindhoven.nl aan het juiste adres! U kunt online een oriëntatieronde doen voordat u het tuincentrum bezoekt, maar u kunt ook heel gemakkelijk online bestellen. Uw bestelling wordt door heel Nederland bezorgd! Planten online bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Tuincentrumeindhoven.nl heeft namelijk ook een pick-up point waar u terecht kunt om uw bestelling zelf op te halen.

Het online assortiment bestaat uit planten, tuinartikelen, woonaccesoires en alles voor uw huisdier. Tuinartikelen zoals planten bestellen doet u vanaf nu online op Tuincentrumeindhoven.nl


Heeft u een bestelling gedaan en wilt u uw ervaring delen? Laat dan gerust een recensie achter over dit online tuincentrum!

Recensies Tuincentrumeindhoven.nl

Beoordeling

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Er zijn nog geen recensies gevonden over dit tuincentrum. Schrijf een recensie over dit tuincentrum en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Iedere maand verloot Tuincentrum Overzicht.nl een Nationale Tuinbon – schrijf dus vandaag nog uw recensie!

Uw ervaring met Tuincentrumeindhoven.nl helpt andere tuinliefhebbers!

Vindt u deze webshop een aanrader? Of heeft u juist een slechte ervaring? Deel uw ervaring en maak kans op een Nationale Tuinbon t.w.v. € 25,-*.  

U kunt uw recensie in het veld hieronder schrijven. Let daarbij op de volgende punten:

 • Schrijf tussen de 100 en de 1000 tekens
 • Vermeldt alles wat u kwijt wilt over: klantenservice, producten, klantvriendelijkheid, bezorging, etc.
 • Let daarbij a.u.b. wel op het volgende: gebruik geen namen, e-mailadressen of telefoonnummers van het personeel en let op uw taalgebruik. Schrijf uw recensie niet in HOOFDLETTERS en stel geen vragen aan het tuincentrum.

* Winnaar krijgt per e-mail bericht

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Door Kim van der Kolk

Meer over Tuincentrumeindhoven.nl

Tuincentrumeindhoven.nl is een tuincentrum dat u kunt vinden op in , Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrumeindhoven.nl is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie . 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in ? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrumeindhoven.nl draaien: . U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrumeindhoven.nl is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!