Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Digesloten
  • Wo10:00 - 17:00
  • Do10:00 - 17:00
  • Vr10:00 - 17:00
  • Za10:00 - 17:00
  • Zogesloten
Openingstijden notitie

Op maandag en dinsdag alleen geopend op afspraak.

Tuinwinkel Sprokkelbos
(2) recensies

Logo Tuinwinkel Sprokkelbos

Recensies Tuinwinkel Sprokkelbos

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Cesar 12-05-2015

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik denk even plantjes te gaan kopen en je gelooft het niet anno 2015 het tuincentrum Sprokkelbos is op maandag en dinsdag gesloten. Dus ben ik maar ergens anders mijn plantjes gaan kopen. Slechte service.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Karin 28-09-2011

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Geweldige winkel !!! Perfecte service en ook zeer goede tuinideeën !!! Zeker een bezoek waard .....
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuinwinkel Sprokkelbos?

Meer over Tuinwinkel Sprokkelbos

Tuinwinkel Sprokkelbos is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Rosmalen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuinwinkel Sprokkelbos is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Rosmalen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuinwinkel Sprokkelbos draaien: 073-6900675. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuinwinkel Sprokkelbos is gemiddeld met een 2.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!