Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma10:00 - 18:00
  • Di10:00 - 18:00
  • Wo10:00 - 18:00
  • Do10:00 - 18:00
  • Vr10:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Openingstijden notitie

Geopend van maart t/m oktober!

Voordeeltuin

Voordeeltuin
(2) recensies

Logo Voordeeltuin

Recensies Voordeeltuin

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Jannie Spithoven 04-08-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Mijn man, ik, en ook onze dochter zijn inmiddels een aantal keer bij het tuincentrum met succes aan het shoppen geweest. Hebben verschillende planten en heel veel lavendel gekocht. Vriendelijk en vakkundig personeel hielp ons, en belangrijk: de prijs is gunstig!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ron van Leeuwen 19-04-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, behoorlijk groot assortiment bomen, fruitbomen, heesters ect. De keuze aan vaste planten is beperkt (geen honderden soorten) maar wat er staat zijn wel allemaal toppers, zien er gezond en fris uit en de prijs is lager dan bij de meeste andere tuincentra in de buurt. Absoluut aan te raden om eens een kijkje te nemen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Voordeeltuin?

Meer over Voordeeltuin

Voordeeltuin is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Boskoop, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Voordeeltuin is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Boskoop? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Voordeeltuin draaien: 06-17869583. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Voordeeltuin is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!