Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma12:00 - 18:00
  • Di12:00 - 18:00
  • Wo12:00 - 18:00
  • Do12:00 - 18:00
  • Vr12:00 - 18:00
  • Za08:00 - 17:00
  • Zo08:00 - 12:00
Tuincentrum J.W. van Beelen

Tuincentrum J.W. van Beelen
(4) recensies

Logo Tuincentrum J.W. van Beelen

Recensies Tuincentrum J.W. van Beelen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

peter 15-07-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Goede service, eerlijke prijs en duidelijk contact. Er is keuze zat en wordt hard gewerkt. Een echt no nonsense bedrijf. Tuin ligt er precies zoals gewenst bij! Bedankt jongens
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ronald 05-04-2013

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik heb mijn in het najaar tuin laten verbouwen, alles eruit, en nieuw erin. Oude tegels weg, oude lavendelstruiken, bomen weg. In samenspraak gekeken naar wat er mogelijk is. Gedegen advies gekregen. Aanleg in een dag, goede vaklui, in een keer goed. Een gewenste boomsoort was er helaas niet maar deze is later geplaatst. Duidelijke afspraken, goede uitleg, snelle aanleg en redelijk in prijs.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

peter 31-10-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Heeft niets met een tuin centrum te maken...een beunhaas met een groepje Polen om hem heen....goedkoop is duurkoop.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

van Garant 01-11-2011

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

3,0 details bekijken Eerste indruk 6,0 Service 1,0 Prijs / kwaliteit 2,0 Geen Garantie door Een boze klant uit Nieuw Vennep. - 1 november 2011 om 22:33 Tuin laten doen maar na enige tijd blijkt er het een en ander aan het terras te mankeren natuursteen valt in lagen uit elkaar klacht is erkend door leverantcier en fabriek, dit is gekomen door foutief plaatsen van de natuurtegels dit bedrijf heeft hier geen ervaring mee en geeft leveracier te wijten aan het te weinig verstrekken van informatie, het bedrijf laat ons in de kou staan en geeft na drie maal aanschrijven en telefonisch contact met de eigenaar geen enkele reactie, wij schrijven nu aangetekend voor de vierde en laatste keer aan, krijgen wij weer geen reactie gaan wij juridische stappen ondernemen. Wij komen hier op terug!! Pros:Personeel werkt hard. Negs:Rommelig geen commenicatie.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum J.W. van Beelen?

Meer over Tuincentrum J.W. van Beelen

Tuincentrum J.W. van Beelen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Noordwijk, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum J.W. van Beelen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Noordwijk? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum J.W. van Beelen draaien: 071-3615975. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum J.W. van Beelen is gemiddeld met een 2.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!