Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Kees De Jong Plantencentrum
(2) recensies

Logo Kees De Jong Plantencentrum

Recensies Kees De Jong Plantencentrum

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Martijn Verstegen 01-06-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Keurige zaak met een mooi assortiment. Kundige mensen met een prachtige winkel.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Thea 29-03-2014

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

No nonsens bedrijf...heel goede service, kennis...ruim assortiment met planten die ergens anders niet te krijgen zijn! Altijd behulpzaam...ook voor aanleg en tuinonderhoud! Super dus :-)
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Kees De Jong Plantencentrum?

Meer over Kees De Jong Plantencentrum

Kees De Jong Plantencentrum is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Uden, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Kees De Jong Plantencentrum is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Uden? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Kees De Jong Plantencentrum draaien: 0413-26 09 37. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Kees De Jong Plantencentrum is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!