Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Kees De Jong Plantencentrum

Kerstshow

Kees De Jong Plantencentrum in Uden heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van Kees De Jong Plantencentrum om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow van 2018 bezoeken bij Kees De Jong Plantencentrum

Kees De Jong Plantencentrum heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Kees De Jong Plantencentrum.

Wilt u weten of Kees De Jong Plantencentrum in Uden de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Kees De Jong Plantencentrum

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met Kees De Jong Plantencentrum? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over Kees De Jong Plantencentrum in Noord Brabant. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Kees De Jong Plantencentrum in Uden.

Kees De Jong Plantencentrum
(1) recensie

Logo Kees De Jong Plantencentrum