Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma13:30 - 17:00
  • Di09:00 - 17:00
  • Wo09:00 - 17:00
  • Do09:00 - 17:00
  • Vr09:00 - 17:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Tuincentrum / Kwekerij 't Binnenland
(3) recensies

Logo Tuincentrum / Kwekerij 't Binnenland

Recensies Tuincentrum / Kwekerij 't Binnenland

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Bep 20-10-2013

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zo'n tuincentrum/ kwekerij dicht in de buurt is fantastisch. De keuze is reuze!! Ook niet direct gangbare planten zijn vaak aanwezig en de vakkennis van de eigenaar is echt verbazingwekkend. Wat weet die man een boel en wat kent hij er veel. Dat de prijs ook nog aardig is, is mooi meegenomen. De phlox- en salviadagen zijn een echte aanrader voor iedereen. Het personeel is hulpvaardig en vriendelijk. Ik kom er graag!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Hennie 17-07-2013

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik kom hier heel erg graag want ze helpen je hier goed en krijg goed advies. Heel veel keus en meestal op voorraad. Deze week vooral heel mooi de phlox en savia met veel soorten en kleuren! De moeite waard om een kijkje te nemen! En natuurlijk de gratis koffie!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jolanda 12-12-2011

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Binnenland is zeer klantgericht en de kwaliteit is top. Dat komt omdat ze alles zelf kweken. Ze hebben er veel verstand van zaken. Ik kom er graag.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum / Kwekerij 't Binnenland?

Meer over Tuincentrum / Kwekerij 't Binnenland

Tuincentrum / Kwekerij 't Binnenland is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Hulshorst, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum / Kwekerij 't Binnenland is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Hulshorst? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum / Kwekerij 't Binnenland draaien: 0341-451472. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum / Kwekerij 't Binnenland is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!