Zwanenburg Kies andere plaats

Klaas Nieuwenhuis Hoveniers

Logo Klaas Nieuwenhuis Hoveniers

Recensies Klaas Nieuwenhuis Hoveniers

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:
Wat vindt jij van Klaas Nieuwenhuis Hoveniers?

Meer over Klaas Nieuwenhuis Hoveniers

Klaas Nieuwenhuis Hoveniers is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Oosterstreek, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Klaas Nieuwenhuis Hoveniers is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Friesland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Oosterstreek? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Klaas Nieuwenhuis Hoveniers draaien: 0561-431587. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Klaas Nieuwenhuis Hoveniers is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!