Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma13:00 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 21:00
  • Za08:30 - 16:00
  • Zogesloten
Openingstijden notitie

Vrijdag tussen 18:00 en 19:00 uur gesloten.

V.O.F. Rob's Tuincentrum

V.O.F. Rob's Tuincentrum
(3) recensies

Logo V.O.F. Rob's Tuincentrum
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies V.O.F. Rob's Tuincentrum

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

tjitske antje wolbers 21-05-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

een geweldig tuin centrum
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

tuinier 13-04-2014

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

hoe een kleinigheid toch grote indruk maakt. toen wij zaterdag bij de kaasa afrekenden (plm 45 euro)vroeg ik of ik het (oude verkleurde ) onerzettertje van een der planten, (een papyrus ) er bij kon krijgen. dat kon eventueel, maar moest dan wel worden betaald,werd gemeld. we hebben het over een nieuw-waarde van hoogstens 20 cent. we hebben hem laten staan. geeft toch een beetje een niet leuke nasmaak. het stelt niks voor, maar je vergeet het niet.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

ypie 18-03-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

heerijk om hier te winkelen je kan je lekker uit leven over leuke dingen die je voor het buiten leven kan maken ook voor binnen trouwens heerlijke mensen lopen rond als je wat wilt weten ze staan je altijd vriendelijk te woordt
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van V.O.F. Rob's Tuincentrum?

Meer over V.O.F. Rob's Tuincentrum

V.O.F. Rob's Tuincentrum is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Menaldum, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. V.O.F. Rob's Tuincentrum is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Friesland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Menaldum? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van V.O.F. Rob's Tuincentrum draaien: 0518-451662. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. V.O.F. Rob's Tuincentrum is gemiddeld met een 4.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!