Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 20:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Bloemen Cees

Bloemen Cees
(2) recensies

Logo Bloemen Cees
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Bloemen Cees

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Johan Heller 23-10-2018

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Tweede keer dat onze bestelling niet op de bestelde dag wordt geleverd, BloemenCees is niet te vertrouwen, dus nooit weer
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

C.G.Verhaar 05-11-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

tuincentrum bloemen kees klazienaveen staat heel goed aangeschreven in de regio zuid oost drenthe.personeel kwaliteit en goede service hebben ze hoog in het vaandel. staan je altijd perfect te woord, helpen je zorgvuldig, een heel mooi assortiment aan cadeau artikelen, de kerstshow komt er weer aan, dan ga ik even voor de sfeer te proeven en te snuiven, naar dit bovengenoemd tuincentrum.hartelijke en hard werkende mensen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Bloemen Cees?

Meer over Bloemen Cees

Bloemen Cees is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Klazienaveen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Bloemen Cees is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Drenthe.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Klazienaveen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Bloemen Cees draaien: 0591-313355. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Bloemen Cees is gemiddeld met een 2.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!