Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Digesloten
  • Wogesloten
  • Dogesloten
  • Vr08:30 - 17:30
  • Za08:30 - 16:00
  • Zogesloten

Tuincentrum Hendriks
(1) recensie

Logo Tuincentrum Hendriks

Recensies Tuincentrum Hendriks

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

ester 15-03-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Bij Hendriks in Haps is het prettig tuinshoppen een ruime parkeerplaats, vele bloeiende tuinplanten en vriendelijk personeel die nog de tijd voor je nemen elke gewenste boom wordt ter plekke uitgespit dus vers uit de grond ook de snuisterijen in de kadoshop zijn met zorg uitgekozen en er is onnoemlijk veel keuze kortom het tuincentrum van de regio in het Land van Cuijk zeker een bezoekje waard
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Hendriks?

Meer over Tuincentrum Hendriks

Tuincentrum Hendriks is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Haps, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Hendriks is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Haps? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Hendriks draaien: 0485-315845. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Hendriks is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!