Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Tuincentrum Overvecht

Tuincentrum Overvecht, een waar paradijs voor liefhebbers van groen en tuinieren, biedt een uitgebreid assortiment aan prachtige planten, bloemen en tuinartikelen. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1970, heeft Tuincentrum Overvecht zich ontwikkeld tot een vertrouwde naam in de wereld van tuincentra in Nederland.

Met meer dan 50.000 artikelen biedt Tuincentrum Overvecht een zeer ruim assortiment en wordt continu up-to-date gehouden. De aangename prijzen en sfeervolle presentaties zorgen ervoor dat de klant met plezier naar Overvecht gaat en nieuwe ideeën opdoet voor eigen huis, tuin of balkon.

Waar de tuincentra van Overvecht ook in uitblinken zijn de indrukwekkende shows. De groots opgezette tuinmeubelshow (voorjaar en zomer) en de sfeervolle kerstshow (in oktober, november en december)

Vernieuwd Overvecht

Overvecht heeft een grondige vernieuwing ondergaan. Nu meer dan ooit is Overvecht een tuincentrum met tal van leuke extra's en nog veel meer. Je vindt er alles voor tuin, terras, thuis en huisdieren. Wij streven naar een uitstraling als dé winkel voor het hele gezin, met iets leuks voor iedereen. Bij Overvecht blijf je graag winkelen, en dat is precies de bedoeling. Het leuke is: de prijs hoeft geen belemmering te zijn!