Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Di09:30 - 18:00
  • Wo09:30 - 18:00
  • Do09:30 - 18:00
  • Vr09:30 - 18:00
  • Za09:30 - 17:00
  • Zo09:30 - 17:00
Outlet Tuincentrum Den Dungen

Outlet Tuincentrum Den Dungen
(4) recensies

Logo Outlet Tuincentrum Den Dungen

Recensies Outlet Tuincentrum Den Dungen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Ingeborg 02-07-2018

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Wat een enorme keuze en lage prijzen! We zijn zeer tevreden, rit van een uur meer dan waard. We hebben ook zeer grote potten gekocht voor onze olijfboom en druiven, hier gekocht voor een veel betere prijs dan we hadden gedacht. We hebben voor ons grote terras gekozen voor verschillende potten in allerlei terra tot grijsbruine tinten. Staat echt super!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Lidewy Pennings 13-11-2016

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ruime keuze. Zeer aardig en hulpvaardig personeel. Je krijgt alle tijd en zelfs een kopje koffie. Zeer zware bakken zijn dezelfde dag nog thuis bezorgd en op de juiste plaats gezet. Prima advies gehad over het op de juiste manier vullen van de bakken. Planten doen het uitstekend! Mooie kwaliteit en prijs!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Rini van Vught 25-05-2014

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Leuke altijd vriendelijke mensen, groot assortiment aan tuinpotten en een prima prijs-kwaliteit verhouding. Een echte aanrader!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Marieke 21-09-2013

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik heb bij deze outlet geweldige potten gekocht. Goeie service en natuurlijk tegen een zacht prijsje. Een echte aanrader! groetjes, Marieke
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Outlet Tuincentrum Den Dungen?

Meer over Outlet Tuincentrum Den Dungen

Outlet Tuincentrum Den Dungen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Den Dungen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Outlet Tuincentrum Den Dungen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Den Dungen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Outlet Tuincentrum Den Dungen draaien: 073 5942227. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Outlet Tuincentrum Den Dungen is gemiddeld met een 4.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!