Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:00 - 18:00
  • Di08:00 - 18:00
  • Wo08:00 - 18:00
  • Do08:00 - 21:00
  • Vr08:00 - 18:00
  • Za08:00 - 17:00
  • Zo12:00 - 17:00
Tuincentrum Hofstede

Tuincentrum Hofstede
(2) recensies

Logo Tuincentrum Hofstede

Recensies Tuincentrum Hofstede

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Anja Deelen 17-04-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Prettig om naar toe te gaan, hondjes mogen mee naar binnen en zijn helemaal welkom. Goed en breed zowel voor de tuin als voor dieren, dierenarts aanwezig die tegen hele schappelijke prijs al je vragen beantwoord en en goed advies geeft. Aanrader!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Gunther Mohr 19-12-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ik kom er al jaren. Echt een familie bedrijf, vriendelijk, goud eerlijke mensen met hard voor het bedrijf. Al is het een bedrijf het gevoel als je binnen komt is er een van welkom en gezelligheid. Altijd bereidt om te helpen en mee te denken. Vaak zie ik allerlei activiteiten die plaatsvinden. Gewoon geweldig. Ik raad een ieder aan om er eens lang te gaan. Duimen om hoog
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Hofstede?

Meer over Tuincentrum Hofstede

Tuincentrum Hofstede is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Den Haag, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Hofstede is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Den Haag? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Hofstede draaien: 070-3860916. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Hofstede is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!