Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Digesloten
  • Wogesloten
  • Dogesloten
  • Vrgesloten
  • Zagesloten
  • Zogesloten

Tuincentrum Kernhem Ede
(3) recensies

Logo Tuincentrum Kernhem Ede

Recensies Tuincentrum Kernhem Ede

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Monique 24-01-2012

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Leuk tuincentrum. Groot assortiment en hebben verstand van zaken. Ik kom er altijd graag. Gemakkelijk voor de deur parkeren en altijd goed advies. Zeker een aanrader.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Frans 24-01-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ben in Ede komen wonen in de wijk kernhem. Op zoek naar spullen voor de tuin gezocht op internet en er blijkt vlakbij een ontzettend leuk tuincentrum te zitten. Ze hebben er een eigen kwekerij op het terrein, wat je niet veel ziet tegenwoordig. Voor planten en schuttingen zijn we geslaagd maar waarschijnlijk komen we binnenkort terug voor meer!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

wilvandepol 11-01-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

het tuincentrum kernhem vind ik uitstekend op het buiten gebeuren,vriendelijk en gedegen personeel staat altijd klaar,servers en advies is goed, goede parkeer gelegenheid je hoeft niet eindes te sjouwen met je aankoop ,auto er naast en laden maar,ook met kerst en oud en nieuw is het een gezellige boel ,ze hebben dan prachtige kerstbomen, en prachtig vuurwerk.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Kernhem Ede?

Meer over Tuincentrum Kernhem Ede

Tuincentrum Kernhem Ede is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Ede, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Kernhem Ede is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Ede? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Kernhem Ede draaien: 0318-613835. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Kernhem Ede is gemiddeld met een 4.7 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!