Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
 • Ma09:00 - 18:00
 • Di09:00 - 18:00
 • Wo09:00 - 18:00 Nu open!
 • Do09:00 - 18:00
 • Vr09:00 - 18:00
 • Za09:00 - 17:00
 • Zo12:00 - 17:00

Tuincentrum Overvecht Beuningen
(11) recensies

Logo Tuincentrum Overvecht Beuningen
 • Rolstoel vriendelijk
 • WiFi
 • Café
 • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum Overvecht Beuningen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Dik 05-09-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Bij binnenkomst lijkt het net of het tuincentrum ophoudt met bestaan. Lege schappen en een rommelige aanblik. Eenmalig heel kort bezoek .....
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Zahra Lelieveld 07-06-2020

10 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Op zondag 7-6-2020 gewinkeld bij tuincentrum Beuningen ,hier werd ons contant geld geweigerd in verband met corona door de kassa medewerkers terwijl een dag eerder ons contant geld zonder problemen werd aangenomen ,op een onbeschofte wijze moesten wij pinnen.Wij gaven aan dat wij alleen contant geld bij ons hadden. Het vreemde is dat wij een kassabon kregen die ook corona zou kunnen bevatten wat is verschil tussen contant geld of een kassabon? Vreemd toch.Deze medewerkers hebben ons belachelijk gemaakt bij de kassa.Dit is de laatste keer dat wij daar bij TC Overvecht Beuningen hebben gewinkeld.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

R. V. D. Berg 31-12-2019

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Mooi verzorgd tuincentrum. Wordt goed voor het assortiment gezorgd. Jammer dat op de website niet het actuele assortiment vermeld is.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ron Dimmers 07-04-2016

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

u ligt in een mooi omgeving en er is een leuke zweer en drukte en je kunt er drinken en eten
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

gerrie jacobs 22-03-2016

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

De winkel ziet er goed, netjes en overzichtelijk uit. Breed assortiment, in binnen- en buitenpotterie, tuinplanten,kamerplanten en trendartikelen. Personeel zeer behulpzaam.Kom graag terug in Beuningen. Ook fijn dat je de gekochte planten direct kunt inpoten in gekochte of meegenomen potten.,
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum Overvecht Beuningen?

Meer over Tuincentrum Overvecht Beuningen

Tuincentrum Overvecht Beuningen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Beuningen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Overvecht Beuningen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Beuningen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Overvecht Beuningen draaien: 024-6777902. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Overvecht Beuningen is gemiddeld met een 3.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!