Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:00 - 18:00
 • Di09:00 - 18:00
 • Wo09:00 - 18:00
 • Do09:00 - 18:00
 • Vr09:00 - 18:00
 • Za09:00 - 17:00
 • Zo12:00 - 17:00

Tuincentrum Overvecht Beuningen
(8) recensies

Logo Tuincentrum Overvecht Beuningen
 • Rolstoel vriendelijk
 • WiFi
 • Café
 • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum Overvecht Beuningen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Ron Dimmers 07-04-2016

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

u ligt in een mooi omgeving en er is een leuke zweer en drukte en je kunt er drinken en eten
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

gerrie jacobs 22-03-2016

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

De winkel ziet er goed, netjes en overzichtelijk uit. Breed assortiment, in binnen- en buitenpotterie, tuinplanten,kamerplanten en trendartikelen. Personeel zeer behulpzaam.Kom graag terug in Beuningen. Ook fijn dat je de gekochte planten direct kunt inpoten in gekochte of meegenomen potten.,
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Hj schriks 28-11-2015

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Sins de verbouwing en ook net daar voor echt een dooie boel daar er zit echt niks in om te zeggen we komen hier terug
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

bea 16-04-2015

6 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zo een verschil met de Intratuin waar ik normaliter altijd winkelde, Overvecht is een ruime, luchtige, lichte winkel met vrolijke kleuren en gezonde planten. Niet dat opelkaar gepropte wat de Intratuin zo triest maakt. Fijne ruime cafteria met zonnenterras, ook dat mist de Intratuin. Vriendelijk personeel, benaderbaar en behulpzaam. Hele fijne ervaring, ik zal het zeker overal aanbevelen!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

B.Peters 03-03-2014

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wij zijn eens door het verbouwde tuincentrum Overvecht gelopen.En wij weten ook dat het pand nog niet helemaal af is.Volgens berichten 21 maart. Maar qua uitstraling moet er nog heel veel veranderd worden. Het wijkt niet veel af als voorheen. Het is er nog rommelig,en zeer saai.Ook de tuinmeubel afdeling straalt geen zomer uit..en leent zich niet om eens een mooi nieuw tuinstel uit te zoeken.Ook missen wij een verse bloemen afdeling. De koffie en de broodjes zijn heerlijk..alhoewel een kopje koffie erg prijzig is.Kortom..een tipje..Een vernieuwd bloemen centrum moet vrolijkheid ,en uitdaging uitstraling..dit missen we nu nog. Maar wie weet kan een goede interieur architekt hier verandering in brengen. Wij wensen jullie heel veel succes toe. Vriendelijke groet,Fam.Peters.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Overvecht Beuningen?

Meer over Tuincentrum Overvecht Beuningen

Tuincentrum Overvecht Beuningen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Beuningen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Overvecht Beuningen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Beuningen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Overvecht Beuningen draaien: 024-6777902. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Overvecht Beuningen is gemiddeld met een 4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!