Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

GSB Tuinmaterialen

Garden Stones & Basics is een samenwerking van bedrijven die allen een grote passie delen voor de bouwstenen van iedere tuin: sierbestrating, natuursteen, tuinverlichting, tuinhout en blokhutten.

Geschiedenis van GSB Tuinmaterialen

GSB Tuinmaterialen is in 1977 begonnen als een klein familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid zijn tot een grote speler in de branche. GSB Tuinmaterialen biedt een breed scala aan tuinproducten, van bestrating en tuinhout tot kunstgras en tuinverlichting.

Het bedrijf heeft meerdere fysieke vestigingen in Nederland en levert daarnaast ook online aan klanten door heel het land. GSB Tuinmaterialen staat bekend om hun uitstekende service en deskundige advies, waardoor ze veel terugkerende klanten hebben.

Duurzaamheid bij GSB Tuinmaterialen

Daarnaast hecht GSB Tuinmaterialen veel waarde aan duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Zo hebben ze onder andere een eigen zonnepaneleninstallatie en worden producten op een duurzame manier geproduceerd en ingekocht.

Kortom, GSB Tuinmaterialen is een betrouwbare en ervaren leverancier van tuinproducten met oog voor duurzaamheid en klanttevredenheid.