Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten
De Struukakkers

De Struukakkers
(4) recensies

Logo De Struukakkers

Recensies De Struukakkers

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Ria 28-05-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mooi opgezet tuincentrum. Niet de goedkoopste maar kwalitatief goed spul .
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Trijntje 03-05-2019

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Was vandaag daar voor het eerst. Niet erg voor herhaling vatbaar. Personeel had nogal wat te mopperen op elkaar wat niet aangenaam winkelen was.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wim Mies 29-09-2018

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vroeger was het een knus gezellig tuincentrum, maar nu is het heel groot geworden. op zich wel mooi, maar er is veel te weinig personeel. en dan is het wel heel groot vordat je iemand tegenkomt. Vroeger werd je letterlijk gezien als klant. jammer dat daar niet is in geinvesteerd. Personeel weet ook niet zoveel meer. Ik mis de vaste krachten van eerder, die wisten zoveel. Producten zijn wel heel mooi en goed. Dat is niet achter uit gegaan gelukkig. De prijs is wel duurder geworden volgens mij. eigenlijk iets te duur voor iemand met minder inkomen. In het algemeen dus compliment voor wat er is gebouwd, maar jammer van het personeel .
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

slijkhuis 02-12-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

fantastich schoon en fris tuincentrum, vriendelijk personeel uitgebreid assortiment. wij zijn en blijven v aste klant.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van De Struukakkers?

Meer over De Struukakkers

De Struukakkers is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Ermelo, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. De Struukakkers is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Ermelo? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van De Struukakkers draaien: 0341551585. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. De Struukakkers is gemiddeld met een 3.6 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!