Vind jouw tuincentrum

TuinTuin
Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum Boers B.V.uit Maasdijk? Dan bent u hier op het goede adres! Tuincentrum Boers B.V. uit Maasdijk is ooit gestart als kwekerij in kamerplanten en ondertussen uitgegroeid tot een echt 'groen' tuincentrum! Naast de ruime keus aan kamer- en tuinplanten heeft tuincentrum Boers B.V. uit Maasdijk een gezellige sfeerafdeling met mooie interieuraccessoires voor uzelf of als cadeau, maar voor de moestuin of tuingereedachap bent u ook op het juiste adres. Tijdens de najaarsmaanden hebben zij een mooie sfeervolle kerstshow. Heef u onlangs een bezoek gebracht aan Tuincentrum Boers B.V. uit Maasdijk? Schrijf dan op deze pagina een recensie. Voor een routebeschrijving naar dit tuincentrum verwijzen wij u naar de website www.tuincentrumboersbv.nl

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum Boers B.V.?
  • Maandag08:30 - 18:00
  • Dinsdag08:30 - 18:00
  • Woensdag08:30 - 18:00
  • Donderdag08:30 - 18:00
  • Vrijdag08:30 - 18:00
  • Zaterdag08:30 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dirk  2021-07-07 19:34:42

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Leuke winkel alleen vandaag een bloemenzak gekocht was ie aan de zijkant met tape dichtgeplakt met plakband Beetje jammer voor de rest een leuke winkel
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

T. Vermeer 2020-12-29 11:43:50

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een mooi uitgebreid tuincentrum met voor elk budget wat wils. Goede persoonlijke service als je daarom vraagt.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

J.breider 2020-11-27 08:35:44

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wat een mooi tuincentrum ,met erg mooie kerst show en zeker niet te duur. De moeite waard om is heen te gaan.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena

MEER OVER TUINCENTRUM BOERS B.V.

Tuincentrum Boers B.V. is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Maasdijk, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplantenkamerplanten, en tal van andere producten. 

Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Boers B.V. is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland.

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Maasdijk? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Boers B.V. draaien: 0174-512180. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.
 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Boers B.V. is gemiddeld met een 4.7 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.
 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!