Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Digesloten
  • Wogesloten
  • Dogesloten
  • Vrgesloten
  • Zagesloten
  • Zogesloten

Kuus Boomcentrum
(1) recensie

Logo Kuus Boomcentrum

Recensies Kuus Boomcentrum

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Ans Ruitenbeek 25-11-2014

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Tuincentrum Kuus heeft zo'n 15 jaar geleden bij ons een hele mooi tuin aangelegd. Zowel voor als achter. Wij hebben daar nog steeds heel veel plezier van. En 2 weken terug naar alle tevredenheid ook bij onze zoon. Er is is goed geluisterd naar de wensen van mijn zoon en schoondochter, net als toen bij ons. Ook is het heel prettig dat Auke eerst thuis komt kijken en om te luisteren naar wat mensen willen. En zo ontstaat er dan en heel mooi ontwerp. En zo is ook deze tuin weer een plaatje geworden. Klasse! Echt een aanrader!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Kuus Boomcentrum?

Meer over Kuus Boomcentrum

Kuus Boomcentrum is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Kesteren, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Kuus Boomcentrum is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Kesteren? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Kuus Boomcentrum draaien: 0488-481601. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Kuus Boomcentrum is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!