Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
AVEVE Heugem

AVEVE Heugem
(3) recensies

Logo AVEVE Heugem
  • Grote parkeerplaats
  • Accepteert VVV bon
  • Accepteert creditcard

Recensies AVEVE Heugem

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Van Gemert 13-03-2016

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik ben zeer tevreden over de artikelen die ik bij de Aveve koop. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Assortiment is prima. Niet ingewikkeld en of te veel, gewoon goed. Ik haal er o.a. spullen voor in mijn tuin, gereedschap, planten en broodmeel.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

H. Gortmans 23-03-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Prima service , klantvriedelijk
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

ria schuivens 16-09-2013

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Voor mijn cursus bloemschikken vond ik alles wat ik nodig had.Voor advies stond een personeelslid me goed terzijde, zodat het bloemstuk een succes werd. Ik ga graag naar Aveve Maastricht, ook voor mijn bakspullen en dierenverzorgingsprodukten. Parkeren is ook kostenloos. Aangezien Aveve vlak bij mijn werk ligt, kom ik er geregeld. Een dankbare klant, Groeten Ria Schuivens.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van AVEVE Heugem?

Meer over AVEVE Heugem

AVEVE Heugem is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Maastricht - Heugem, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. AVEVE Heugem is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Limburg. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Maastricht - Heugem? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van AVEVE Heugem draaien: 0433 67 28 35. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. AVEVE Heugem is gemiddeld met een 4.6 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!