Tuinmeubels.nl

(0 recensies)
Toon telefoonnummer
Tel : +31 (0)13 4550860

Openingstijden Tuinmeubels.nl, een tuincentrum in Tilburg
Naar webwinkel

Tuinmeubels.nl uit Tilburg biedt een volledige collectie tuinmeubels: natuurstenen tuintafels, wicker loungesets, textileen tuinstoelen, tuinbanken, paviljoenen, parasols, buitenbranders en nog vele andere producten! Vanuit Brabant worden alle tuinmeubels snel aan huis bezorgd. Gemakkelijker kan niet! Liever even rondkijken? Ook dat is mogelijk, want Tuinmeubels.nl heeft een mooie showroom in Tilburg! Wij bieden een mooie selectie aan kwalitatieve producten van toonaangevende merken zoals bijvoorbeeld Four Seasons Outdoor, Bellagio, Kettler Royal Garden, en Hartman. Wij staan voor een snelle levering, groot aanbod, scherpe prijzen en kwalitatieve producten. Heeft u vragen, stel ze gerust aan Tuinmeubels.nl, wij helpen u graag!

Recensies Tuinmeubels.nl

Beoordeling

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Er zijn nog geen recensies gevonden over dit tuincentrum. Schrijf een recensie over dit tuincentrum en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Iedere maand verloot Tuincentrum Overzicht.nl een Nationale Tuinbon – schrijf dus vandaag nog uw recensie!

Uw ervaring met Tuinmeubels.nl helpt andere tuinliefhebbers!

Vindt u deze webshop een aanrader? Of heeft u juist een slechte ervaring? Deel uw ervaring en maak kans op een Nationale Tuinbon t.w.v. € 25,-*.  

U kunt uw recensie in het veld hieronder schrijven. Let daarbij op de volgende punten:

 • Schrijf tussen de 100 en de 1000 tekens
 • Vermeldt alles wat u kwijt wilt over: klantenservice, producten, klantvriendelijkheid, bezorging, etc.
 • Let daarbij a.u.b. wel op het volgende: gebruik geen namen, e-mailadressen of telefoonnummers van het personeel en let op uw taalgebruik. Schrijf uw recensie niet in HOOFDLETTERS en stel geen vragen aan het tuincentrum.

* Winnaar krijgt per e-mail bericht

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Door Kim van der Kolk

Meer over Tuinmeubels.nl

Tuinmeubels.nl is een tuincentrum dat u kunt vinden op Stokhasseltlaan 39 in Tilburg, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuinmeubels.nl is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Tilburg? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuinmeubels.nl draaien: +31 (0)13 4550860. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuinmeubels.nl is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!