Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Partneraanbieding: 10% extra korting op jacuzzi’s & tuinmeubels!

Wil je lekker nazomeren in je eigen jacuzzi of op een nieuwe tuinmeubelset? Of toch liever een nieuwe barbecue aansteken op een mooie zomeravond? Met deze kortingscodes kun je optimaal profiteren van het mooie weer de komende weken!

Zo kun je op Tuinmeubels.nl je nieuwe loungeset kopen met 10% korting. Het enige wat je hoeft te doen is de code TCOZOMER10 te gebruiken. Op Tuinmeubels.nl vind je onder andere:

  • Tuinsets

  • Loungesets

  • Tuintafels

  • Tuinstoelen

  • Overkappingen

Nog meer korting!

Op Tuincentrumoutlet.com vind je vele koopjes voor huis, tuin & dier en met de kortingscode TCOKORTING10 krijg je bovendien nog eens 10% extra kassakorting. In deze webshop vind je onder andere:

  • Tuinmeubels

  • Interieurartikelen

  • Planten

  • Overkappingen

En wil je lekker bubbelen in je eigen tuin? Bekijk dan het ruimte assortiment jacuzzi’s op deze webshop.

Wil jij graag profiteren van deze mooie kortingen, maar weet je niet precies wat voor soort tuinmeubel geschikt is voor jouw tuin en voldoet aan jouw wensen? Tuincentrumoverzicht helpt je bij het maken van een goede keus door je een goed overzicht te geven van de mogelijkheden. Voor welk tuinmeubel kies jij?

Comfortabele tuinsets

De laatste jaren zijn tuinsets steeds populairder geworden onder tuiniers bij jou in de buurt. Dat komt omdat tuinsets veel comfort, veelzijdigheid en ook een mooi beeld bieden. Tuinsets zitten heerlijk en zijn zeer geschikt voor het gezin of als je familie of vrienden thuis uitnodigt. Dankzij een tuinset geniet jij de hele zomer optimaal van het warme weer!

Wat bestaan er precies voor tuinsets, en wat zijn de verschillen? De loungeset is waarschijnlijk de bekendste soort tuinset. Meestal bestaat een loungeset uit een aantal zeer comfortabele stoelen of banken waar je heerlijk in wegzakt en je zo een hele zomer lang volop in kan wegdromen. Veel loungesets worden geleverd met een handig bijzettafeltje waar jij je drankje, hapje of je favoriete boek op kwijt kunt.

Ga jij liever voor een wat praktischere optie? Een diningset bestaat uit een set stoelen en een stevige tafel waar jij met gemak aan kunt eten, werken of gezellig gezinsspelletjes aan kunt spelen met de hele familie. Kies anders nog voor een bistroset of een barset, die ook bij menig tuincentra in alle soorten en maten verkrijgbaar zijn.

Fijne tuinstoelen

Als je wat minder ruimte in de tuin hebt maar nog steeds van optimaal comfort wilt kunnen genieten kies je voor één of meerdere tuinstoelen. Of je nou een loungestoel, een klapstoel of een hangstoel zoekt; de perfecte tuinstoel voor jou zit er zeker bij! Loungestoelen zijn erg comfortabel en kunnen vaak versteld worden, terwijl een hangstoel weer wat avontuurlijker is en natuurlijk ook heel knus oogt. Het grote voordeel van tuinstoelen is dat deze ook zeer geschikt zijn voor tuiniers met wat minder ruimte ter beschikking.

Luxe jacuzzi’s

Ten slotte kun je ook nog voor een jacuzzi gaan. Jacuzzi’s bieden je luxe, gebruiksgemak, ontspanning en natuurlijk eindeloos plezier. Er zijn veel verschillende soorten jacuzzi’s te verkrijgen, dus kies het model dat het beste aansluit op jouw voorkeuren. Een jacuzzi is geschikt voor meerdere mensen, kan makkelijk aan- en uitgeschakeld worden en is perfect voor een gezellige avond met vrienden of juist een romantische date met jouw partner. Kortom; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Adv. Bol.com Gardena