Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Zwemparadijs en waterpret in eigen tuin

Coronacrisis en klimaatverandering... Zucht. Voorlopig kunnen we niet op vakantie en misschien wordt het deze zomer wel weer opeens 40 graden Celsius. Maak van de nood een deugd en verander je eigen achtertuin in een subtropisch zwemparadijs, goed voor uren waterpret met de kinderen en hun en je eigen vrienden. Heerlijk, zorgeloos ontspannen en samen genieten van een verfrissende plons in je privézwembad. Tegenwoordig is het assortiment zwembaden voor in de tuin groter dan ooit. Er bestaan zelfs opblaasbare jacuzzi's.

Badderen & bubbelen maar

Je hoeft niet eens een heel grote tuin of een enorm budget tot je beschikking te hebben om te kunnen ontspannen en afkoelen in een zwembad in je eigen achtertuin. Er is enorm veel keuze. Uit verschillende typen, formaten, materialen en kleuren én in allerlei prijsklassen. Er zijn opzet- en opblaasbaden speciaal voor kinderen en voor volwassenen, maar natuurlijk ook voor het hele gezin, compleet met glijbaan, afdekzeil of warmtepomp. De opzetzwembaden van Intex zijn elke zomer erg populair. Wil je liever romantisch samen met je geliefde heerlijk bubbelen in een opblaasbare jacuzzi? Onderhoud zwembad is erg belangrijk en er zijn bovendien veel praktische producten op de markt waarmee je je buitenbad goed kunt onderhouden en makkelijk schoon kunt maken. Er zijn ook speciale middelen die zorgen voor een goede kwaliteit van het zwemwater, of het nu om chloorwater of zout water gaat.

Van opzetbad tot opblaasbaar zwembad

Wie heeft er nu niet mooie jeugdherinneringen aan warme, lome zomerdagen urenlang plonsen en spetteren in een simpel opblaasbadje of zelfs in een met water gevulde plastic zandbak? Samen met broertjes, zusjes, vriendjes of buurkinderen zorgeloos spelen en plezier maken. Tegenwoordig is de keuze op het gebied van opblaasbare zwembaden en opzetzwembaden echt reuze. Het enige wat je nodig hebt is een vlakke, stevige ondergrond. Beide type zwembaden zijn veel goedkoper dan een ingebouwd zwembad, relatief makkelijk te installeren en eenvoudig weer op te ruimen of te verplaatsen. Er is in vrijwel elke tuin wel een plek(je) voor. Of het bad nu rond, vierkant, rechthoekig of ovaal is, iets meer dan twee meter lang of met een diameter van wel vijf meter.

Dompel je onder in fijne accessoires & luxe extra's

Er zijn steeds nieuwe ontwikkelingen op het betere badderen buiten. Verwen jezelf en trakteer jezelf bijvoorbeeld op een:

  • Warmtepomp
  • Kunststof overkapping
  • Fun opblaasfiguur, bijvoorbeeld in de vorm van een flamingo, of een kleurrijk luchtbed om al dobberend op weg te dromen
  • Glijbaan
  • Vrolijk gekleurde solar buitendouche (met warm water)
  • Zonnedeken (een afdekhoes die op het water drijft en dankzij zonne-energie warmte aan het water afgeeft)

Neem gerust een sprong in het diepe

Wanneer je je zwembad online of in de winkel hebt besteld wordt het doorgaans snel geleverd. Dan geniet je al vanaf de eerste warme lentedag van je privézwembad en van eindeloze waterpret. En vier je dit jaar maandenlang heerlijk vakantie in eigen achtertuin. Enjoy!

Adv. Bol.com Gardena