Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma06:00 - 06:00
  • Di06:00 - 06:00
  • Wo06:00 - 06:00
  • Do06:00 - 06:00
  • Vr13:30 - 18:00
  • Za09:00 - 18:00
  • Zo06:00 - 06:00

Tuincentrum Toonen
(3) recensies

Logo Tuincentrum Toonen

Recensies Tuincentrum Toonen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

luca 26-08-2014

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wat is zin de openingstijden van het tuin centrum??
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Reactie van Tuincentrum Toonen op 26-08-2014

Beste Luca, wij hebben even contact gehad met Tuincentrum Toonen en momenteel zijn zij alleen vrijdag en zaterdag geopend. De tijden staan vermeld onder het kopje openingstijden.

Was deze recensie nuttig voor u?

Truce van den Berg 02-04-2014

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van het onderhoud van onze tuin: vakbekwaam, secuur, vriendelijk en betrouwbaar. En Prettig in de omgang dus helemaal top!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

maria 08-05-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

het is er netjes en veel keus. heb er vorige week planten en bloemen gehaald en ze doen het goed. personeel is zeer behulpzaam. en de prijs is goed.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Toonen?

Meer over Tuincentrum Toonen

Tuincentrum Toonen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Siebengewald, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Toonen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Limburg. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Siebengewald? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Toonen draaien: 0485-441580. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Toonen is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!