Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:30 - 17:30
  • Di09:30 - 17:30
  • Wo09:30 - 17:30
  • Do09:30 - 17:30
  • Vr09:30 - 17:30
  • Za09:30 - 17:00
  • Zogesloten

Tuin en Hof Lifestyle
(1) recensie

Logo Tuin en Hof Lifestyle

Recensies Tuin en Hof Lifestyle

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Frouwke!! 03-01-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Tuin en Hof Lifestyle een geweldige mooie klantvriendelijke, betaalbare originele en trendy woonaccessoires, cadeauartikelen …..mijn bloembakjes zijn geweldig mooi gemaakt echt een aanrader. Top jongens zo door gaan!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuin en Hof Lifestyle?

Meer over Tuin en Hof Lifestyle

Tuin en Hof Lifestyle is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Borger, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuin en Hof Lifestyle is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie . 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Borger? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuin en Hof Lifestyle draaien: 06-21255433. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuin en Hof Lifestyle is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!