Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 18:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten
Tuincentrum Moerkerk

Tuincentrum Moerkerk
(2) recensies

Logo Tuincentrum Moerkerk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum Moerkerk

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

K.van der bent 10-05-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Het is daar altijd gezellig en klant vriendelijk top! Ook met de kerst super leuk en dan nog tijd voor workshop ook .
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

j.b. de kort 18-12-2011

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

een tuincentrum waar alles voor de tuin te koop is en gelukkig geen hoeden en petten, en huismeubilair. de klantvriendelijkheid, helemaal top. wat belangrijk is de kwaliteit van de planten is bij moerkerk zoals bekend goed. de kerststukken zijn heel mooi ( veel groen ) en niet teveel toeters en bellen. prettige feestdagen en ga zo door zou ik zeggen. gr. fam de kort
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Moerkerk?

Meer over Tuincentrum Moerkerk

Tuincentrum Moerkerk is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Katwijk, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Moerkerk is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Katwijk? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Moerkerk draaien: 071-4016905. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Moerkerk is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!