Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 08:30 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma13:00 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00 Nu open!
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 18:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten
Tuincentrum - Boomkwekerij P. van Gennip

Tuincentrum - Boomkwekerij P. van Gennip
(2) recensies

Logo Tuincentrum - Boomkwekerij P. van Gennip

Recensies Tuincentrum - Boomkwekerij P. van Gennip

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Kees 27-03-2013

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Naar mijn persoonlijke mening vond ik het een prettig tuincetrum om te bezoeken. Het assortiment is zeer groot, en de prijzen vallen reuze mee. Ook wordt je goed en duidelijk geholpen wanneer je vragen hebt. mocht je je tuin willen aanplanten zoals ik, ga dan gerust hierheen want je wordt van A tot Z uitstekend geholpen! Groet, Kees
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

a heldens 19-07-2012

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

peter van gennip boomkwekerij/tuincentrum , zeergroot assortimentbomen, groot en klein,, o ja ook heesters , uitstekent product goede prijs,kwaliteits verhouding.belangrijk is goede product voorlichting, en vriendelijk! leuk bedrijf
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum - Boomkwekerij P. van Gennip?

Meer over Tuincentrum - Boomkwekerij P. van Gennip

Tuincentrum - Boomkwekerij P. van Gennip is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Helmond, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum - Boomkwekerij P. van Gennip is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Helmond? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum - Boomkwekerij P. van Gennip draaien: 0492-546077. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum - Boomkwekerij P. van Gennip is gemiddeld met een 4.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!