Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Tuinhout & -afscheiding assortiment Tuincentrum - Boomkwekerij P. van Gennip

Tuinhout & -afscheiding

Bij Tuincentrum - Boomkwekerij P. van Gennip in Helmond kunt u artikelen van tuinhout kopen voor in uw tuin. Hout geeft een natuurlijke uitstraling aan uw tuin. U kunt hierbij denken aan palen, planken en hout voor onder andere vlonders, schermen, overkappingen, tuinhuisjes en pergola’s. Of u nu zelf handig bent en uitgebreid gaat klussen of dat u meer naar kant en klare producten zoekt die u alleen hoeft te installeren, beide zijn mogelijk bij Tuincentrum - Boomkwekerij P. van Gennip. Heeft u twee linkerhanden? Geen probleem! Neem even contact op met het tuincentrum. Bij sommige tuincentra is het namelijk mogelijk dat het personeel uw tuinhouten producten komt installeren of plaatsen.

Artikelen van tuinhout kopen bij Tuincentrum - Boomkwekerij P. van Gennip

Tuinhout is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Tuincentrum - Boomkwekerij P. van Gennip in Helmond de schuttingenoverkapping of tuinhekken verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in tuinhout.

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Tuincentrum - Boomkwekerij P. van Gennip

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Noord Brabant bij Tuincentrum - Boomkwekerij P. van Gennip zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Tuincentrum - Boomkwekerij P. van Gennip in Helmond helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Tuincentrum - Boomkwekerij P. van Gennip
(2) recensies

Logo Tuincentrum - Boomkwekerij P. van Gennip