Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Groencentrum Lammert van Nijhuis
(1) recensie

Logo Groencentrum Lammert van Nijhuis
  • Grote parkeerplaats

Recensies Groencentrum Lammert van Nijhuis

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Els Lems 07-05-2013

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Prima tuincentrum! Ik kom er al jaren en word altijd even vriendelijk en deskundig geholpen. Mooi assortiment en wat er niet is kan worden besteld. Eigen kwekerij.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Groencentrum Lammert van Nijhuis?

Meer over Groencentrum Lammert van Nijhuis

Groencentrum Lammert van Nijhuis is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Ermelo, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Groencentrum Lammert van Nijhuis is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Ermelo? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Groencentrum Lammert van Nijhuis draaien: 0341560414. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Groencentrum Lammert van Nijhuis is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!