Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma12:00 - 17:00
  • Di09:00 - 17:00
  • Wo09:00 - 17:00
  • Do09:00 - 17:00
  • Vr09:00 - 17:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Tuincentrum Achterzeedijk

Tuincentrum Achterzeedijk
(1) recensie

Logo Tuincentrum Achterzeedijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum Achterzeedijk

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

anneke 24-08-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Leuke boederijwinkel. Vriendelijk personeel en ruim assortiment. De keuze voor planten, groenten, fruit, kaas of jam en nog veel meer je komt nooit thuis met lege handen. Ook voor een cadeautje kan je er terrecht.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Achterzeedijk?

Meer over Tuincentrum Achterzeedijk

Tuincentrum Achterzeedijk is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Barendrecht, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Achterzeedijk is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Barendrecht? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Achterzeedijk draaien: 06 44881689. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Achterzeedijk is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!