Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma10:00 - 18:00
 • Di09:30 - 18:00
 • Wo09:30 - 18:00
 • Do09:30 - 18:00
 • Vr09:30 - 20:00
 • Za09:00 - 17:00
 • Zo11:00 - 17:00
Koopzondagen & speciale openingstijden
 • 25-12-2021, 1e Kerstdag: Gesloten
 • 26-12-2021, 2e Kerstdag: Gesloten
Werken bij GroenRijk Schalk Prinsenbeek

Stageplaats voor diverse afdelingen.

GroenRijk Schalk Prinsenbeek

GroenRijk Schalk Prinsenbeek
(57) recensies

Logo GroenRijk Schalk Prinsenbeek
 • Rolstoel vriendelijk
 • Café
 • Grote parkeerplaats
 • Accepteert Nationale Tuinbon
 • Accepteert VVV bon
 • Tuincafé
 • Restaurant
 • Speeltuin (binnen)

Recensies GroenRijk Schalk Prinsenbeek

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Marian Brink 01-06-2020

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vandaag het tuincentrum bezocht voor een hanglamp in onze veranda. We zagen er verschillende hangen in diverse maten en voorzien van prijskaartjes van het tuincentrum. Omdat we er een vraag over hadden, benaderden we een medewerker. Toen we er vervolgens eentje wilden kopen en de medewerker niet wist of hij een exemplaar eraf kon halen, belde hij met een andere medewerker die aan het lunchen was. Deze medewerker had blijkbaar geen zin om er eentje uit het magazijn te halen want tot onze stomme verbazing gaf hij aan dat ze niet te koop zijn. De medewerker wist ook niet goed wat hij met de situatie aan moest en vond het een hele vervelende situatie. Verbouwereerd verlieten de winkel. Mederwerker bedankt, weer een ontevreden klant rijker!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Mevr. Alvarez 14-11-2019

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Niet al te groot maar altijd even mooie spullen en goed aangevuld. In het voorjaar geweldig perkgoed !!!! Ze doen hun uiterste best om de winkel gezellig uit te laten zien en het personeel is zeer vriendelijk.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Marini 13-06-2019

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Weinig personeel in de winkel om je te helpen, de kassa duurde uren, klantvriendelijkheid aan de kassa was ver te zoeken , aan de kassa sneuvelde er een plantje maar moest gewoon een nieuwe afrekenen , dus moest er 2 betalen en had er maar 1 nodig , super service en klantvriendelijk , niet echt om zo maar te zeggen , eerste en laatste keer dat ik ben geweest
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Bram Nieuwkoop 08-06-2019

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

super mooi tuincentrum prachtige planten en bloemen in een woord prachtig
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Quido 14-05-2019

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Goed buiten platen en vijvergoed advies Klanten vriendelijk Ik komer nu jaar
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van GroenRijk Schalk Prinsenbeek?

Meer over GroenRijk Schalk Prinsenbeek

GroenRijk Schalk Prinsenbeek is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Prinsenbeek (Breda), Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. GroenRijk Schalk Prinsenbeek is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Prinsenbeek (Breda)? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van GroenRijk Schalk Prinsenbeek draaien: 076-5439332. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. GroenRijk Schalk Prinsenbeek is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!