Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 18:00
  • Za08:30 - 18:00
  • Zogesloten
Bloemen en Plantencentrum Leens

Bloemen en Plantencentrum Leens
(1) recensie

Logo Bloemen en Plantencentrum Leens

Recensies Bloemen en Plantencentrum Leens

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

jolanda scheerlinck 13-06-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

breed assortiment,hele relaxte zaak,vriendelijke mensen,en bovenal goede kwaliteit/prijsverhouding. je slaagt er altijd voor een leuk betaalbaar kado'tje voor je naasten. een aanrader als je in leens bent. vriendelijke groet,yo scheerlinck den andel
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Bloemen en Plantencentrum Leens?

Meer over Bloemen en Plantencentrum Leens

Bloemen en Plantencentrum Leens is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Leens, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Bloemen en Plantencentrum Leens is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Groningen.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Leens? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Bloemen en Plantencentrum Leens draaien: 0595-571465. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Bloemen en Plantencentrum Leens is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!