Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Beoordeling

Woon je in de buurt van Leens in de provincie Groningen en ben je op zoek naar een tuincentrum? Mensen gelukkig maken met mooie kwalitatieve producten, dat is het motto van Bloemen en Plantencentrum Leens, een tuincentrum in de plaats Leens. Dit tuincentrum heeft een grote collectie planten en bloemen. Op de site Bloemenhuis Leens heb je de mogelijkheid om het ruime assortiment beter bekijken door digitaal rond te kijken in het tuincentrum via Google Maps. Maar het is natuurlijk leuker om de verzorgde kas in Leens in het echt te bezoeken, bijvoorbeeld op koopzondag. Je hebt dan de mogelijkheid om de aanbiedingen te bekijken. Een overzicht van de openingstijden vind je hieronder.

Daarnaast kun je via de site Bloemenhuis Leens ook bloemen thuis laten bezorgen, in Nederland en internationaal. Bloemenhuis Leens heeft een ruim assortiment van boeketten, zoals romantische boeketten, rozenboeketten, geboorteboeketten, plukboeketten, tulpenboeketten, rouwboeketten en Fair Flowers. Je kunt een standaardboeket kiezen of deze zelf samen laten stellen door de bloemist. Wil je een boeket bloemen online bestellen bij Bloemenhuis Leens, neem dan snel een kijkje op de site van Bloemenhuis Leens.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Bloemen en Plantencentrum Leens?
  • Maandag08:30 - 18:00
  • Dinsdag08:30 - 18:00
  • Woensdag08:30 - 18:00
  • Donderdag08:30 - 18:00
  • Vrijdag08:30 - 18:00
  • Zaterdag08:30 - 18:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

jolanda scheerlinck 2016-06-13 09:19:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

breed assortiment,hele relaxte zaak,vriendelijke mensen,en bovenal goede kwaliteit/prijsverhouding. je slaagt er altijd voor een leuk betaalbaar kado'tje voor je naasten. een aanrader als je in leens bent. vriendelijke groet,yo scheerlinck den andel
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena