Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:45 - 18:00
  • Di08:45 - 18:00
  • Wo08:45 - 18:00
  • Do08:45 - 18:00
  • Vr08:45 - 18:00
  • Za08:45 - 17:30
  • Zo08:45 - 17:30
Tuincentrum Ottenhof

Tuincentrum Ottenhof
(6) recensies

Logo Tuincentrum Ottenhof
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum Ottenhof

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Inge 20-04-2020

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Heerlijk zo'n tuincentrum. Persoonlijk dus lekker rondscharrelen. Gelukkig komen hier de leuke, lieve en verstandigen mensen hun spullen kopen. Het is een klein dorpje.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Loes 21-12-2018

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

De vraag was of ik de natte kringen weg kon krijgen uit de houtenkaarsstandaard. Ze gaf aan dat het zo hoorde. Maar totaal niet gekeken wat ik precies bedoelde. Gaf aan dat ik het dan niet wilde. Kreeg toen de nare opmerking; alleen maar omdat u zoontje niet naar het toilet mag?! Op een vervelende manier! Snap best dat kinderen niet altijd naar het toilet overal kunnen. Maar ik kom op deze manier nooit meer, vond het erg naar.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Marion 22-12-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ottenhof heeft een ruim assortiment planten, struiken, et cetera. Ik kan niet wachten tot het weer lente wordt en ik heerlijk kan struinen door alle nieuwe plantjes. Maar ook in de winter vind ik er goede spullen, prima kwaliteit voor een leuke prijs! Geen giga grote hal, maar een gezellig, klein buurttuincentrum.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

HAnny Arendsen-ROzestraten 27-11-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

IK winkel graag bij tuincentrum Ottenhof! ALtijd vriendelijke bediening! EN nu ook nog een fijne uitbreidingvan hun Kerstmatkt, met billijke prijzen! IK geef hun adres altijd graag door! groot voordeel is, dat het niet zo massaal is, maar gezellig en intiem!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

T. Walda 26-05-2016

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik mag hopen dat Tuincentrum Ottenhof zo persoonlijk mag blijven zoals het al een aantal jaren is, dat je er de weg niet kwijtraakt. Ik moest vanochtend even bij de concurrent zijn voor een tuintafelkleed maar weet niet hoe snel ik weer uit die fabriek weg moet komen. Mijn tuin staat er prachtig bij dankzij het aanbod van Ottenhof. Houden zo.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum Ottenhof?

Meer over Tuincentrum Ottenhof

Tuincentrum Ottenhof is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Amsterdam, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Ottenhof is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Amsterdam? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Ottenhof draaien: 020-6156543. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Ottenhof is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!