Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00 Nu open!
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Life & Garden Eemnes
(1) recensie

Logo Life & Garden Eemnes

Recensies Life & Garden Eemnes

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Lieneke Haazelager 18-11-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

gezellig, knus centrum met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel met een goede kennis van de produkten. de winkel ziet er verzorgd uit met vooral leuke en betaalbare hebbedingen en bij de kassa is er nog een leuke uitverkoophoek in de winkel kun je lekker koffie en thee drinken. parkeergelegenheid is voor de deur en altijd plaats.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Life & Garden Eemnes?

Meer over Life & Garden Eemnes

Life & Garden Eemnes is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Eemnes, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Life & Garden Eemnes is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Utrecht. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Eemnes? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Life & Garden Eemnes draaien: 035-5382069. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Life & Garden Eemnes is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!