Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 08:30 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00 Nu open!
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 20:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten
Tuincentrum André van Rooij

Tuincentrum André van Rooij
(1) recensie

Logo Tuincentrum André van Rooij

Recensies Tuincentrum André van Rooij

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

MJ van Luijk 01-05-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Koop al verschillende jaren mijn plantjes hier. Hanging baskets staan maanden in bloei evenals de overige planten in mijn tuin. Dik tevreden over de kennis en service van al het personeel.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum André van Rooij?

Meer over Tuincentrum André van Rooij

Tuincentrum André van Rooij is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Nuenen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum André van Rooij is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Nuenen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum André van Rooij draaien: 040-2847272. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum André van Rooij is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!