Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 19:00
  • Di09:00 - 19:00
  • Wo09:00 - 19:00
  • Do09:00 - 19:00
  • Vr09:00 - 19:00
  • Za09:00 - 18:00 Nu open!
  • Zo10:00 - 14:00
Openingstijden notitie

Van juli t/m mei geopend tot 18.00 uur.

Bloemen en Planten Marcel de Wit

Bloemen en Planten Marcel de Wit
(4) recensies

Logo Bloemen en Planten Marcel de Wit

Recensies Bloemen en Planten Marcel de Wit

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

van den Elzen 29-06-2013

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Tuincentrum van Marcel de Wit. Daar kan ik alleen maar positief over zijn. Verzorging bloemen van goede kwaliteit. Vriendelijke benadering van personeel, zeker ook heel belangrijk en fijn. Met mijn ouders daar geweest ivm bloemen regelen voor uitvaart. Was echt super verzorgd..en ze hebben ook tijd gemaakt voor mijn ouders , en geluisterd om hun wensen te kunnen realiseren. Is ook gelukt, ze waren erg dik tevreden. Dus..kortom..ga zo door !!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

m . gijsbers 04-11-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

marcel de wit een tuincentrum waar je op 't gebied van bloemschikken alles aan kunt komen en daar je door het personeel op een nette manier word geholpen, hij heeft mooie boeketten maar ook kleine stukjes met mooi vaasje en schaaltjes en als voor de kerst zijn nieuwe ruimte een klaar zal zijn zal het zeker de moeite waard zijn om daar weer eens rond te gaan kijken.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

van Alphen 16-09-2011

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Dit tuincentrum verzorgt bloemen van uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. Een goede service en er wordt altijd rekening gehouden met uw wensen. Kortom, Marcel de Wit is een aanrader voor al uw bloemen!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

van Rhijn 06-08-2011

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Dit tuincentrum is handig, vooral omdat het elke zondag tot 14uur open is, dus of je nu een feestje hebt of je moet helaas bloemen uitzoeken voor een begrafenis...het is altijd open bij Marcel de Wit. Je krijgt ook veel advies over de verschillende planten en ze komen met ideeën indien nodig!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Bloemen en Planten Marcel de Wit?

Meer over Bloemen en Planten Marcel de Wit

Bloemen en Planten Marcel de Wit is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Volkel, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Bloemen en Planten Marcel de Wit is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Volkel? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Bloemen en Planten Marcel de Wit draaien: 0413-273382. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Bloemen en Planten Marcel de Wit is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!