Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Groen Specialisten

Groen Specialist vormt een hechte gemeenschap bestaande uit zo'n 50 middelgrote tuin- en groencentra, elk toegespitst op de lokale regio. Bij onze vestigingen vindt u niet alleen een uitgebreide selectie aan planten en tuinbenodigdheden, maar we moedigen ook aan om onze toegewijde medewerkers aan te spreken voor al uw tuingerelateerde vragen. Binnen onze bedrijven zijn betrokken en enthousiaste vakmensen actief, klaar om u te voorzien van deskundig advies!

Samenwerking staat centraal in onze organisatie. We onderhouden sterke banden met diverse leveranciers, waardoor onze aangesloten ondernemers scherp kunnen inkopen. Dit resulteert in concurrentiekrachtige prijzen voor u als klant bij Groen Specialist.

Bovendien ondersteunen we onze ondernemers vanuit de organisatie met advies op verschillende gebieden, waaronder marketing en promotie. Wij streven ernaar om niet alleen een plek te zijn waar u uw tuinbehoeften vervult, maar ook een bron van expertise en inspiratie voor al uw groene projecten.

Groen Specialisten tuincentra