Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Digesloten
  • Wogesloten
  • Dogesloten
  • Vrgesloten
  • Zagesloten
  • Zogesloten
Tuincentrum Ruizendaal

Tuincentrum Ruizendaal
(2) recensies

Logo Tuincentrum Ruizendaal

Recensies Tuincentrum Ruizendaal

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Leo van Sprang 28-10-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Advies, vriendelijkheid en directe hulp staat altijd bij mij hoog aangeschreven. En dat vind je bij tuincentrum Ruizendaal!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

03-12-2011

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

een gezellig huiselijk tuincentrum, zeer klantvriendelijk, ruime parkeergelegenheid, goede produkten
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Ruizendaal?

Meer over Tuincentrum Ruizendaal

Tuincentrum Ruizendaal is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Bussum, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Ruizendaal is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Bussum? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Ruizendaal draaien: 035-6911798. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Ruizendaal is gemiddeld met een 4.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!