Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 17:00
  • Di09:00 - 17:00
  • Wo09:00 - 17:00
  • Do09:00 - 17:00
  • Vr09:00 - 17:00
  • Za09:00 - 16:00
  • Zogesloten
Kwekerij Abbing

Kwekerij Abbing
(1) recensie

Logo Kwekerij Abbing

Recensies Kwekerij Abbing

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

J. Spuij 09-03-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Kwekerij Abbing is een prima kwekerij waar wij al meer dan 30 jaar onze planten , bomen en struiken kopen. Ik mis de website van vorig jaar. Een website die ongeveer net zo opgebouwd was als al die boekjes die deze kwekerij heeft uit gegeven. Ze waren overzichtelijk : grondsoort, standplaats, plantafstanden , hoogte , bloemkleur, bloeimaand, schaduw, veel of weinig zon. Beschermen tegen vorst, wind gevoelig enz. en het geheel aantrekkelijk gemaakt met foto's. De werknemers zijn behulpzaam, vriendelijk en een vraag is nooit te veel en geven betrouwbare adviezen. De kwekerij ziet er verzorgd uit. Hier kijk je rond met plezier. Wat wordt verkocht is van uitstekende kwaliteit.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Kwekerij Abbing?

Meer over Kwekerij Abbing

Kwekerij Abbing is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Zeist, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Kwekerij Abbing is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Utrecht. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Zeist? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Kwekerij Abbing draaien: (0343) 513741. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Kwekerij Abbing is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!