Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Dekatuin

Dekatuin, gevestigd in Haarlem en Heiloo, is een prachtige bestemming huis, tuin en dier. Dekatuin biedt een uitgebreid assortiment dat zich richt op huis, tuin en dier. Of je nu op zoek bent naar prachtige bloemen en planten om je tuin op te fleuren, handige tuinaccessoires om je buitenruimte te verfraaien, of producten voor het welzijn van je huisdieren, Dekatuin heeft het allemaal.

Voor in huis kun je bij Dekatuin terecht voor decoratieve items, huisplanten en andere producten die je interieur verrijken. Voor de tuin zijn er diverse opties, variërend van zaden en bloembollen tot tuingereedschap en meubilair. Daarnaast biedt Dekatuin een specifiek assortiment gericht op de behoeften van huisdieren, waaronder voeding, speelgoed en andere benodigdheden.

Dekatuin streeft ernaar om een one-stop-shop te zijn voor alles wat met huis, tuin en dier te maken heeft. Met een divers aanbod van kwalitatieve producten en handige tips en adviezen, maakt Dekatuin het gemakkelijk voor klanten om hun leefomgeving te verfraaien en te zorgen voor een gelukkig en gezond thuis, zowel binnen als buiten.