Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 16:00
  • Di09:00 - 16:00
  • Wo09:00 - 16:00
  • Do09:00 - 16:00
  • Vr09:00 - 16:00
  • Za09:00 - 16:00
  • Zogesloten

Tuincentrum D. Vlijm
(1) recensie

Logo Tuincentrum D. Vlijm

Recensies Tuincentrum D. Vlijm

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Bruijstens 05-06-2015

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Klein bedrijf,eigenaar heeft veel verstand van planten.zeer behulpzaam.wij hadden wilde rozen nodig hij kon ons alles vertellen en kon ze nog leveren ook.Fijn dat er nog vakmensen op dit gebied zijn een aanrader.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum D. Vlijm?

Meer over Tuincentrum D. Vlijm

Tuincentrum D. Vlijm is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Elspeet, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum D. Vlijm is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Elspeet? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum D. Vlijm draaien: 0577-491578. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum D. Vlijm is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!