Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 17:00
  • Di09:00 - 17:00
  • Wo09:00 - 17:00
  • Do09:00 - 17:00
  • Vr09:00 - 17:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Arkema Tuinhoutcentrum
(1) recensie

Logo Arkema Tuinhoutcentrum

Recensies Arkema Tuinhoutcentrum

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Willem en Johanneke Ploegerj 28-02-2015

6 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

We hebben een carport laten plaatsen. Dankzij Willem, zeer vakkundig, prima uitleg, mogelijkheden, overleg en aandacht voor de klant en geplaatst door Louw een vakman eerste klas. Al al met een zeer vakkundig bedrijf.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Arkema Tuinhoutcentrum?

Meer over Arkema Tuinhoutcentrum

Arkema Tuinhoutcentrum is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Appingedam, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Arkema Tuinhoutcentrum is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Groningen.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Appingedam? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Arkema Tuinhoutcentrum draaien: 0596-624212. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Arkema Tuinhoutcentrum is gemiddeld met een 4.6 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!