Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zo12:00 - 17:00
Tuincentrum Gouweleeuw

Tuincentrum Gouweleeuw
(3) recensies

Logo Tuincentrum Gouweleeuw

Recensies Tuincentrum Gouweleeuw

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

kees 24-02-2020

7 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

dit tuincentrum bestaat al geruime tijd niet meer
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

petra hartog 07-05-2014

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik kom al sinds jaar en dag bij Gouweleeuw , hier kan geen intratuin tegenop ! Altijd een leuk assortiment , mensen die je met een glimlach begroeten en je graag adviseren als je vragen hebt . Gouweleeuw kleurt mijn balkon en voor moederdag haal ik altijd planten voor de bloembakken van moeders .dit weekend ben ik er dus ook te vinden !
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Y.vliet 04-06-2013

9 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wat een gezellig tuincentrum is dit ben er pas geweest.ook het assortiment is groot je kunt er van alles vinden voor het tuingebeuren ze hebben er ook hele leuke cadotjes en prachtige potten .het personeel is klantvriendelijk en helpen je graag kom hier zeker terug echt super!!!!!!!!!!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum Gouweleeuw?

Meer over Tuincentrum Gouweleeuw

Tuincentrum Gouweleeuw is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Rotterdam, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Gouweleeuw is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Rotterdam? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Gouweleeuw draaien: 010-4471894. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Gouweleeuw is gemiddeld met een 3.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!