Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Di08:15 - 18:00
  • Wo08:15 - 18:00
  • Do08:15 - 18:00
  • Vr08:15 - 18:00
  • Za08:15 - 17:00
  • Zogesloten
De Osseploeg

De Osseploeg
(4) recensies

Logo De Osseploeg
  • Grote parkeerplaats

Recensies De Osseploeg

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Dorothy Dijkstra 26-01-2019

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik ben al jaren vaste klant en ook al jaren heel tevreden. Niet alleen met de service en de kwaliteit of het assortiment, maar ook met de klachten afhandeling. Maar iets wat ik nooit vergeten zal is deze gebeurtenis, mijn zoon ging trouwen en mijn schoondochter had mij gevraagd of ik het bruidswerk wilde maken. Ze had al een mooi bruidsboeket uitgezocht. Natuurlijk wilde ik dat wel en voelde me vereerd. De avond voor de grote dag was aangebroken en ik begon vol goede moed aan de corsages het stuk voor de auto en het bloemstuk voor de kerk en het ging voorspoedig. Maar het bruidsboeket zorgde voor problemen en ik zat met de handen in het haar” het al grijze haar” totdat mijn dochter zei mam bel Brenda van de Osseploeg die wil je vast wel helpen. Om een lang verhaal kort te maken....... Brenda was op haar vrije avond meteen bereid om te helpen en zo kwam er toch een pracht bruidsboeket te voorschijn.Natuurlijk heb ik het hele verhaal eerlijk opgebiecht ........na de bruiloft. Met dank .
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Therese corbeij 22-04-2017

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Top service en kwaliteit !
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

maxine gerber-mom 22-12-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ik woon in Zwitserland, maak mijn bestellingen per internet en telefoon. Mijn moeder krijgt de mooiste bloemen en planten precies naar mijn en moeder haar smaak . Het kerststukjes dit jaar overtreft alles , zo mooi ! Prachtig. Ik doe het op deze manier al lang met de Osseploeg. Vertrouwen is alles . Mijn grootste wens .....een osseploeg in Zwitserland!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ingrid Vankan 16-02-2013

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Klantvriendelijk, gezellig tuincentrum, leuk assortiment in iedere prijsklasse, bezorging (ook verder weg) is prima geregeld. Een uitje om er eens te gaan kijken.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van De Osseploeg?

Meer over De Osseploeg

De Osseploeg is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Hulsberg, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. De Osseploeg is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Limburg. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Hulsberg? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van De Osseploeg draaien: 045-4051964. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. De Osseploeg is gemiddeld met een 4.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!