Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

De Osseploeg

Wijnandsraderweg 26
Hulsberg, 6336AG

045-4051964info@osseploeg.nl

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van De Osseploeg in Hulsberg? Dan bent u hier op het goede adres! De Ossenploeg, tuincentrum en bloemisterij in de provincie Limburg in het plaatsje Hulsberg, is al jaren ervaren in kwalitatieve bloemen en de bijbehorende gelegenheidsbloemwerken. Wilt u uw huis opfrissen en aankleden met nieuwe interieuraccessoires? Ook dan bent u bij De Ossenploeg uit Limburg aan het juiste adres. Het ervaren team staat graag voor u klaar met passend advies. Hieronder treft u de openingstijden aan van Tuincentrum De Ossenploeg. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Hulsberg.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van De Osseploeg?
  • Maandaggesloten
  • Dinsdag08:15 - 18:00
  • Woensdag08:15 - 18:00
  • Donderdag08:15 - 18:00
  • Vrijdag08:15 - 18:00
  • Zaterdag08:15 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dorothy Dijkstra 2019-01-26 16:23:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik ben al jaren vaste klant en ook al jaren heel tevreden. Niet alleen met de service en de kwaliteit of het assortiment, maar ook met de klachten afhandeling. Maar iets wat ik nooit vergeten zal is deze gebeurtenis, mijn zoon ging trouwen en mijn schoondochter had mij gevraagd of ik het bruidswerk wilde maken. Ze had al een mooi bruidsboeket uitgezocht. Natuurlijk wilde ik dat wel en voelde me vereerd. De avond voor de grote dag was aangebroken en ik begon vol goede moed aan de corsages het stuk voor de auto en het bloemstuk voor de kerk en het ging voorspoedig. Maar het bruidsboeket zorgde voor problemen en ik zat met de handen in het haar” het al grijze haar” totdat mijn dochter zei mam bel Brenda van de Osseploeg die wil je vast wel helpen. Om een lang verhaal kort te maken....... Brenda was op haar vrije avond meteen bereid om te helpen en zo kwam er toch een pracht bruidsboeket te voorschijn.Natuurlijk heb ik het hele verhaal eerlijk opgebiecht ........na de bruiloft. Met dank .
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Therese corbeij 2017-04-22 13:38:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Top service en kwaliteit !
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

maxine gerber-mom 2015-12-22 14:53:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ik woon in Zwitserland, maak mijn bestellingen per internet en telefoon. Mijn moeder krijgt de mooiste bloemen en planten precies naar mijn en moeder haar smaak . Het kerststukjes dit jaar overtreft alles , zo mooi ! Prachtig. Ik doe het op deze manier al lang met de Osseploeg. Vertrouwen is alles . Mijn grootste wens .....een osseploeg in Zwitserland!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena