Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment De Osseploeg

Kerstshow

De Osseploeg in Hulsberg heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van De Osseploeg om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow bezoeken bij De Osseploeg

De Osseploeg heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van De Osseploeg.

Wilt u weten of De Osseploeg in Hulsberg de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van De Osseploeg

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met De Osseploeg? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over De Osseploeg in Limburg. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van De Osseploeg in Hulsberg.
 

De Osseploeg

Wijnandsraderweg 26
Hulsberg, 6336AG

045-4051964info@osseploeg.nl

Beoordeling