Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 08:30 tot 16:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za08:30 - 16:00 Nu open!
  • Zogesloten
Bloemenhuis Pietersen

Bloemenhuis Pietersen

Logo Bloemenhuis Pietersen

Recensies Bloemenhuis Pietersen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:
Wat vind jij van Bloemenhuis Pietersen?

Meer over Bloemenhuis Pietersen

Bloemenhuis Pietersen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Noorden, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Bloemenhuis Pietersen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Noorden? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Bloemenhuis Pietersen draaien: 0172-408530. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Bloemenhuis Pietersen is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!