Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstcadeautjes assortiment Bloemenhuis Pietersen

Kerstcadeautjes

Bij Bloemenhuis Pietersen in Noorden kunt u kerstcadeau's kopen voor uw familie en vrienden. Bloemenhuis Pietersen in Noorden heeft een uitgebreid assortiment van mooie en originele kerstcadeautjes denk dan bijvoorbeeld aan fotolijstjes, beelden, kaarsen, klokken en ornamenten. Vind het perfecte kerstcadeau voor uw moeder, vader, kinderen of partner bij Bloemenhuis Pietersen. 

Kerstcadeau's kopen bij Bloemenhuis Pietersen

Kerstcadeau's zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Geurkaarsen
  • Sierkussens
  • Fotolijstjes

Wilt u weten of Bloemenhuis Pietersen in Noorden de kunstbloemen, deurmatten of kaarsen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in cadeau artikelen.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Bloemenhuis Pietersen

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Zuid Holland bij Bloemenhuis Pietersen zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Als u graag op een zondag langs zou willen komen, kijk dan bij de koopzondagen of ze open zijn zodat u niet voor een dichte deur komt te staan. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Bloemenhuis Pietersen in Noorden helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Bloemenhuis Pietersen

Voorweg 40-A
Noorden, 2431AP

0172-408530info@bloemenhuispietersen.nl